Leverans & Retur

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans inom Sverige:
    Pris 49 SEK för leveranser inom Sverige.
  • Fraktfritt när du beställer för mer än 600 SEK.
    Leverans inom 2-12 arbetsdagar till din brevlåda eller närmsta utdelningsställe beroende på vad du beställer

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 2-12 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår från vår sida så meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Vi har 14 dagars öppet köp.

Hör av dig till oss så fort du kan.

Packa varan ordentligt, helst i orginal kartong.

Returer och eventuella reklamationer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.


Returer debiteras 49 SEK, och summan regleras på samma sätt som du betalat vid köpet.
Förutom om artikeln mot förmodan är defekt eller om det blivit en felleverans.
Då blir ärendet istället en reklamation.


14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
MOCAP Handelsbolag

att: Tuto Wawa
Bangårdsvägen 25
23543 Vellinge

Märk gärna ditt paket med ditt ordernummer.

Din retur kommer att betalas tillbaka på samma sätt som vid köpet.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.